Σχετικά με εμάς
Το Κέντρο φυσικοθεραπείας Δήμου-Ρουσουλέντση δημιουργήθηκε το 2011 και εδρεύει στην Έδεσσα επί της οδού Μαζαράκη 4 στον 1ο όροφο. Τα 130τμ του φυσικοθεραπευτηρίου παρέχουν άνεση στον ασθενή και υψηλή ποιότητα στην αποκατάσταση του. Το άνετο παρκινγκ και οι άψογες σχέσεις με τους ασθενείς ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών  .

Υπάρχει μια άνετη αίθουσα θεραπειών με υπερσύχρονα μηχανήματα, ένα γυμναστήριο εξοπλισμένο με σύγχρονα μέσα αποκατάστασης ,και μια επιπλέον αίθουσα που γίνονται ειδικές θεραπείες (manual therapy, Vojta )  και αξιολόγηση  της εμβιομηχανικής του ποδιού μέσο πελματογραφήματος.

Στο φυσικοθεραπευτήριο συστεγάζεται πλέον και το Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών –Βιοσυντονισμού- που δίνει στον κάθε ασθενή την ευκαιρία να ανακαλύψει νέους τρόπους θεραπείας και σε προβλήματα που ξεφεύγουν από τα standard ενός φυσικοθεραπευτή και βοηθούν στην τέλεια πλέον εξισορρόπηση του κάθε ατόμου που τους επισκέπτεται.

Οι 2 φυσικοθεραπεύτριες που απαρτίζουν το Κέντρο, Μαγδαληνή και Χριστίνα Π. Δημου-Ρουσουλεντση,  είναι απόφοιτες της Ανώτατης Κρατικής Σχολής Φυσικοθεραπείας . Επίσης έχουν κάνει μετεκπαίδευση στο Manual Therapy (Χειροπρακτική) και έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια αθλητιατρικής, ορθοπεδικής και νευρολογικών παθήσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως κατέχουν πτυχίο μετεκπαίδευσης στην Vojta μετά από φοίτηση στο Κέντρο Vojta της Ρώμης ΚΑΙ έχουν εξειδίκευση στις εναλλακτικές θεραπείες-Βιοσυντονισμό- παρακολουθώντας σειρά σεμιναρίων και κάνοντας μετεκπαιδεύσεις πάνω σε αυτήν.

Τι είναι το παρωνύμιο Ρουσουλέντση;

Στο Κέντρο φυσικοθεραπείας  χρησιμοποιείται ,όπως αναφέρθηκε και ποιο πάνω το παρωνύμιο Ρουσουλέντση ,που έχει τις ρίζες του από το Ρουσίλοβο(Ξανθόγεια), από όπου και κατάγονταν  οι πρόγονοι τους ( Δήμου Χρήστος –Ρουσουλέντσης γνωστός χειροπρακτικός ανά την Ελλάδα για την ανατάξεις και τις χειροπρακτικές του μεθόδους ). Η παράδοση του παρωνυμίου έχει ιστορία ενός αιώνα και μεταβιβάστικε ανά τα χρόνια και στον πατερά (Δήμου Παντελή- Ρουσουλέντση) ο όποιος τους μεταβίβασε τα ‘’μυστικά’’ της χειροπρακτικής ,τα οποία εκσυγχρόνισαν με σπουδές πάνω σε αυτό και τώρα πλέον δίνουν στους ασθενείς το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα .

Στόχος τους είναι να κάνουν τον κάθε ασθενή που έρχεται στο Κέντρο να αισθάνεται άνετα στο περιβάλλον τους και να τους παρέχουν την ποιοτικότερη αποκατάσταση που θα μπορούσαν να έχουν , αμερόληπτα και πάντα με σεβασμό και αγάπη γιατί :

  • ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

  • ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ και

  • ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΥΜΙΟΥ ΤΟΥΣ


 

Επισκεφτείτε τους και θα καταλάβετε…….