• Αποτοξίνωση
    Διευκόλυνση και ενίσχυση της αποτοξίνωσης
    & αποβολής των τοξινών από το σώμα με παράλληλη μέριμνα για υγιές και ισορροπημένο pH.

ΠΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ

Ο Ιονιστής παράγει ιόντα που δημιουργούν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μέσα στο νερό. Τα πόδια του ασθενούς τοποθετούνται σε λεκάνη με νερό με τον ιονιστή. Το μαγνητικό πεδίο αναπληρώνει την κυψελοειδή επιβάρυνση και ενισχύει το ηλεκτρικό δυναμικό του κυτταρικού τοιχώματος επιτρέποντας τα θρεπτικά συστατικά να παρευρίσκονται μέσα στο κύτταρο και την αποβολή των τοξινών έξω από το κύτταρο. Το λεμφικό σύστημα ενεργοποιείται και τονώνει την αποδέσμευση των φορτισμένων ιόντων ή τοξινών μέσω της διάχυσης μέσω των πόρων του ποδιού μέσα στο νερό.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΩΦΕΛΕΙΘΟΥΝ

Ουρική αρθρίτιδα, οίδημα, φλεγμονή, πόνο στις αρθρώσεις, έκζεμα, πονοκέφαλοι, αθλητικοί τραυματισμοί, υπερβολικό γαλακτικό οξύ. Οποιοδήποτε σύμπτωμα οφείλεται σε τοξικότητα
    Καθημερινά είμαστε εκτεθειμένοι στην μεγαλύτερη τοξική επιβάρυνση στην ιστορία του πλανήτη μας. Ο καθένας μας χρειάζεται περιοδική αποτοξίνωση για την διατήρηση ευρωστίας και υγείας

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Άτομα κάτω των 50 ετών κάθε 2η μέρα για 14 συνεδρίες και 2 βδομάδες διάλειμμα. Άτομα άνω των 50 ετών κάθε 3η μέρα για 14 συνεδρίες και 2 εβδομάδες διάλειμμα
    Δεν χρησιμοποιείται σε άτομα με διαβήτη, σε εγκύους σε άτομα με μεταμόσχευση οργάνων. Άτομα με χαμηλή πίεση ή γλυκόζη πρέπει να έχουν φάει πριν από τη θεραπεία

ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

1. Οι περισσότεροι νιώθουν ανάλαφροι και με περισσότερη ενέργεια

2. Οι αθλητές μπορούν να αποτοξινωθούν από το παραγόμενο γαλακτικό οξύ

3. Οι τοξινωμένοι ασθενείς νιώθουν απελευθέρωση από την τοξική επιβάρυνση όπως βαρέα μέταλλα και δηλητήρια

4. Ενεργειακή πληροφόρηση μέσω της EAV αξιολόγησης

5. Βοηθά το σώμα να δημιουργήσει υγιές pH.